P.R.A.B. clubs

Vanaf 2016 is het voor maneges, clubs, trainers, privéstallen,... mogelijk om zich aan te sluiten bij ons als erkende P.R.A.B. club. Wij hebben dit concept in het leven geroepen om zo een samenwerking in gang te steken voor een nog betere toekomst voor onze allemaal gekende westernsport.

Wat zijn de voordelen voor de aangesloten clubs?

 1. Publiciteit via onze website op een daarvoor voorziene pagina.
   
 2. Publiciteit op de beurzen waar we aanwezig zijn. Mogelijkheid om brochures af te leveren. Beschikbaarheid van uw contactinformatie voor de bezoekers van de beurs.
   
 3. Toekomst van P.R.A.B. en dus de westernsport helpen bijschaven dankzij de daarvoor voorziene jaarlijkse meetings tussen aangesloten clubs/trainers en P.R.A.B.
   
 4. Mogelijkheid tot het zelf aanbrengen van leden boor P.R.A.B. Dit houdt in dat de club zelf de lidmaatschapsformulieren vervolledigd, lidgelden verzamelt en dit zelf doorgeeft aan P.R.A.B.
  Al deze leden krijgen in ruil gratis de verzekeringsoptie 24/7 in hun lidmaatschap. Op die manier zijn uw clubleden ook gedekt tegen ongevallen op de manege bij het nemen van lessen, het vrij rijden,...
   
 5. Een P.R.A.B. clublidmaatschapsplaat die u kan ophangen ter bewijs van erkende P.R.A.B. club en waarmee u publiekelijk toont dat u meewerkt voor een betere Belgische westernsport voor morgen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Aansluiten als een P.R.A.B. club is een jaarlijkse verbintenis. Wij vragen hiervoor een jaarbijdrage van € 100 waarvoor u bij P.R.A.B. een officiële erkenning geniet als club/trainer en gebruik kunt maken van de vermelde voordelen.
Let op! Dit lidmaatschap staat los van het individuele lidmaatschap, dewelke nodig is om te kunnen deelnemen aan de door ons georganiseerde wedstrijden.

Aansluiten?

Super dat u uzelf of uw club wenst aan te sluiten als P.R.A.B. erkende club! Voor uw aansluiting kan u het formulier hieronder downloaden en ingevuld aan ons terugbezorgen. Dit kan via post, e-mail of door het formulier persoonlijk aan ons te overhandigen op één van onze evenementen!

 • Clublidmaatschapsaanvraag [WORD | PDF]