PRAB gaat verder onder de vlag van BQHA vzw

Geschreven door: BQHA Show department Aangepast op: 5-03-2024 Topic: PRAB

Zoals eerder aangekondigd op onze jaarlijkse ledenvergadering zal PRAB vanaf 2024 ophouden met bestaan als aparte organisatie. Dit wil zeker niet zeggen dat PRAB zal ophouden met bestaan. Integendeel zelfs, PRAB zal verder evolueren onder de vlag van BQHA vzw als brand voor onze all breed wedstrijden.

Zoals de meeste onder jullie wel weten werd de werking van PRAB al enkele jaren verzorgd door dezelfde mensen die achter het wedstrijdgebeuren staan van BQHA vzw. Het leek ons dan ook de meest logische beslissing om beide organisaties te fusioneren tot één. Samen met deze fusionering zijn we terug erg actief in het werk geschoten om een groter aanbod te creëren aan all breed wedstrijden.

We werken momenteel aan een clubwerking waarmee we in samenwerking met de clubs/maneges terug een groter aanbod kunnen verzorgen. Deze werking zal meer bestaan uit een regionale / lokale set-up waarin de wedstrijden georganiseerd zullen worden vanuit de PRAB clubs en dit volgens onze vastgelegde spelregels/rules. Gezien de grote ommezwaai zijn we nog volop aan het werk om dit allemaal op een correcte manier uit te werken dus meer hierover gaat zeker nog volgen.

We willen jullie allemaal dan ook alvast bedanken voor jullie begrip voor de vertraging dat dit momenteel veroorzaakt. Dit wil echter zeker niet zeggen dat de werking volledig is stilgevallen. We hebben alvast een aantal all breed wedstrijden voor jullie in petto. Zo zal er begin april de eerste all breed wedstrijd plaatsvinden in de Rawhide Ranch te Herentals onder de naam Rawhide Classic. Meer hierover te vinden op het wedstrijdplatform Equistration. Daarnaast zullen er ook een aantal PRAB klassen beschikbaar zijn op het BK in april en op de Indian summer show in september. Bijkomend zijn alvast een aantal besprekingen lopende zodat we dit jaar een mooi aanbod gaan hebben aan all breed wedstrijden.

Volg zeker de BQHA Facebook pagina voor onze laatste nieuwtjes!

Terug